top of page
5334.JPEG

Elinstallationer

Vi utför elinstallationer för privatpersoner, lantbruk, offentlig sektor, företag och industrier. Behöver du en elbilsladdare, renoverar du ett badrum eller bygger du helt nytt? Inga problem. Vi fixar elinstallationen.

Elinstallationer med ett genomgående säkerhetstänk & lång erfarenhet.
Att fixa med el och olika elanläggningar utan att veta vad man gör är inget vi rekommenderar och i många fall kan det sluta riktigt illa. Att anlita en elektriker är inte bara en säkerhetsfråga utan också, i de allra flesta fallen, ett lagkrav. Dessutom får du garanti på att vi som behöriga elinstallatörer tar ansvar för att anläggningen är säker för dig.

Vi kan erbjuda tjänster inom de flesta områden som till exempel; industri, bostäder, lägenheter, butiker och infrastruktur. Oavsett om du behöver hjälp med renovering av en befintlig elanläggning eller nyproduktion i större omfattning så kan vi alltid erbjuda elektriker med bred kompetens, lång erfarenhet och en hög känsla för att ta ansvar över utfört uppdrag.

Vi använder moderna verktyg och hjälpmedel för att uppnå en stor priseffektivitet på våra jobb. Inga dolda avgifter och du som kund ska alltid vara underrättad och ha godkänt alla tillägg och extra arbeten som eventuellt kan uppstå.

bottom of page